Vores tømrerfirma startede i 1994, og har siden da været på en spændende rejse i byggebranchen. Undervejs har vi været heldige at blive beriget med et utal af gode opgaver – særligt mange er blevet udført i træ.

Vores vision har altid været at stræbe efter at bruge så miljøvenlige produkter og fremgangsmetoder som muligt. Det er ikke en besættelse for os, men vi oplever at du ofte kan få et ligeså godt resultat, eller endda endnu bedre resultat, ved at anvende miljørigtige produkter og løsninger – så hvorfor ikke bruge sin sunde fornuft?

Vi har derfor også en stor respekt for de traditionelle og anerkendte tømrer- og snedkermetoder, samtidig med at vi er åbne overfor, at byggebranchen udvikler sig, og der kan opstå bedre måder at udføre samme opgave på.

Den løsning, som vi vælger til dig og din opgave, vil naturligvis altid være den, som vi vurderer er bedst. Vi har forståelse og indsigt i alle typer af valg og løsninger, og sammen med dig, finder vi den helt rigtige.

I dag er vi et mindre tømrerfirma med 4 ansatte. Vi værdsætter at give håndværket videre, og derfor har vi også uddannet en god håndfuld dygtige tømrersvende gennem tiden.
Ud over tømrerfirmaet har vi også en farvehandel i Højbjerg, hvor vi forhandler miljøvenlige malerprodukter, hvor al unødvendig kemi er fjernet.

Vi glæder os til også at hjælpe dig.