Vælg miljøvenlig maling

 

Som du nok allerede ved er både maling, olie og lakker en stor del af samlede byggeri. De hjælper alle sammen med at både samle og udsmykke facader, overflader og konstruktioner med farver og glans. Derudover hjælper de faktisk også med, at beskytte overfladerne mod slitage samt vind og vejr.

Desværre har mange mennesker ukritisk valgt at anvende vandbaserede malinger, hvilket har medført, at mange trækonstruktioner alt for hurtigt er blevet nedbrudt af råd. Grunden til dette skal findes i valget af maling. Plastikmalinger kan simpelthen ikke kan afgive den ophobet fugt i træet.

Disse typer maling har heller ikke en grunder, der trænger ind og mætter træet, og forhindrer at fugten finder vej ind i træet.

 

Køb maling i Linoliebutikken

 

Hos Skåde Tømrer- og Snedkerforretning foreslår vi derfor, at du anvender linolie og linoliemaling. Vi vil særligt gerne fremhæve Original Linoliemaling fra Linolie & Pigment.

Hvis det har vækket din interesse, vil vi foreslå dig at undersøge vores store udvalg på Linoliebutikken.dk, eller komme forbi butikken i Højbjerg. Der forhandler vi nemlig produkterne, og vi rådgiver dig rigtigt gerne i, hvordan du vælger produkter, der passer til din boligs materialer.

Blandt andet vil vi gerne fremhæve Væg- og Loftmaling fra Naturmaling. Den er produceret efter økologiske forskrifter og er derfor en miljøvenlig maling – helt fri for giftig kemi og plastik. Samtidig er den også rigtig god for indeklimaet, da den er diffusionsåben og derfor lader væggen afgive fugt. Derudover er den også rigtig nem at arbejde med for både fagfolk og private, og så efterlader den din overflade flot og mat.