Montage af vinduer og døre

 

Vi kan hjælpe dig med at montere vinduer og døre – både udefra og indefra. Vi er særdeles gode til arbejde med træ, så vi hjælper dig også hellere end gerne med en montage af vinduer til dit træhus.

Når du skal montere et vindue eller dør, er der ofte også et behov for flere fornyelser; det kan være nye vinduesplader eller nye lysninger og lister. Nogle gange skal du måske kun bruge lidt fugepuds eller lidt malerfinish.

Udvendigt skal der laves nye fuger. Uanset om du foretrækker gummifuger eller fugebånd, kan vi hjælpe dig med at designe præcis det vindue, som du ønsker.
Vi har faktisk også mulighed for at udføre mørtelfuger i hydraulisk mørtel, som er cementfri. Denne løsning er rigtig fin – både teknisk og æstetisk. Særligt pynter den på ældre villaer, hvor netop mørtelfuger var standardløsningen, da husene blev bygget i tidernes morgen.

 

Lad os hjælpe dig med montage af vinduer og døre

 

Uanset hvilken slags vinduer eller døre, du gerne vil have monteret, står vi klar til at hjælpe dig. Vi brænder selv for unikt og veludført håndværk, så vi hjælper dig hellere end gerne med at udvælge de helt rigtige materialer til dig og din bolig. Ligesådan udfører vi naturligvis altid vores arbejde med største omhu og respekt for faget.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på tlf. 40 52 71 66 eller på mail post@f-rytter.dk.